2018. március 6., kedd

Néha jó lenne…

…néha jó lenne analfabétának lenni.

" Helyreigazítás
2018.02.23. 17:19 Bors

A borsonline.hu 2018. február 9-én 8:30 órakor megjelentetett József használja Hobo telefonját” című cikkben nem felelt meg a valóságnak, hogy Földes László Hobo elváltoztatott hangon, roma hanglejtéssel próbálta átverni a Bors munkatársát. Az sem felelt meg a valóságnak, hogy Földes László Hobo visszahívta a Bors munkatársát telefonon.

Ugyanígy a szóban forgó telefonszámon korábban nem beszélt Földes László Hobo a Bors munkatársával. Nem felel meg a valóságnak az sem, hogy Földes László Hobo menedzsere is megerősítette, hogy ezen a telefonszámon lehet elérni Földes László Hobót.

Nem felel meg a valóságnak az, hogy váratlanul reagált a Bors telefonhívására Földes László Hobo, mert nem volt a cikk megjelenése előtt telefonbeszélgetés a Bors munkatársa és Földes László Hobo között, ezért valótlan az az állítás is, hogy azt mondta Földes László Hobo, hogy „rossz számot hívsz, mert ezt a kártyát én még csak most vettem, nem ismerek semmilyen Hobót, és Lakatos József vagyok.”

Nem felel meg a valóságnak az sem, hogy Földes László Hobo azt közölte a Bors munkatársával, hogy új ez a szám. "Hivatalos. Az enyém - magyarázta, majd bontotta a vonalat.” Nem felel meg a valóságnak az, hogy Földes László Hobo telefonját, úgymond a Hobo hangú Lakatos úr vette fel. "


…maga a cikk nincs már fent, sajnos, de azért látszik, hogy ez itt az újságírás alja.

Különben ők voltak azok is, akik régebben e-mailben írtak valakinek egy focista helyett (nem kérdezték, ki ő csak a kérdéseiket küldték el) és a válaszait megírták, mintha tényleg a labdarúgó nyilatkozott volna. Aztán meg be akarták perelni az illetőt, hogy szándékosan átverte őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése