2021. november 3., szerda

Állítsátok meg Arturo Uit!

…nna, úgy érzem, ez most valami kusza izé lesz, mert nincs kedvem az éppen most engem foglakoztató témákat szétszedni 4-5 különálló kis irományba. Csak szólok előre.
És a helyesírási hibák.
És az elütések.

Van ez az izé, mániás depresszió-szerű valami ami nem tesz jót az írásnak: a mániás szakaszban a fizikai aktivitás, ami ugye nem monitor előtti üldögéléses-gépeléses elfoglaltságot jelent; a másik állapotban vannak ugyan "mély" gondolatok, csak éppen a kedv és az önbizalom hiányzik.

Vámpíridő. Elmúlt éjfél de a kakas még alszik. Az üvegcipő talán még a lépcsőn hever de a hintó már visszaváltozott tökké, a lovak egérré (most képzeld ahogy kissé zavarodottan mesélik otthon az egérgyerekeknek a történetet), és Hamupipőke is talán hazaért.

De amiről valójában írni akartam.
A Kormány "hivatalos" politológusa, aki persze nem is, független és valahogy annyi pénzt költött reklámra a Facén, mint az összes ellenzéki párt se együttesen, szóval ez a derék ember boldog. Visszaigazolást kapott hogy jó úton jár.
Megpróbálom elmesélni: szóval itt egy "jútuber" nő, aki nem párt, nem szövetség, nem áll mögötte senki (persze, persze, "Gyurcsány" meg a "Soros"), akiről mindenhol elmondják hogy egy senki, jelentéktelen és egyáltalán nem számít, mit is mond, szóval ez a nő az egyik videójában arról beszélt, hogy irritálja az előbb említett politológus.
Aki ettől boldog, mert ez jót jelent, erre kell tovább menni.
 Kedves hölgyeim és uraim Szóval, ti ott: nem lehet közömbös, akit ennyire látványosan kell utálni. Valahogy sosem jelenik meg az újságban hogy "Stop Marinéni a Rottenbiller utcából" mert a múltkor is annyira de annyira összehúzta a szemöldökét a Híradó láttán.
Egy valóban hatástalan ember ellen nem kell hadjáratot indítani.
Szóval: igen, igazad volt, te ott a sok-sok millió követőddel, csak abban tévedtél, hogy ki az aki a jó úton jár.
De ezzel megmutattad, és ezért köszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése