2021. március 21., vasárnap

Különféle Szerek

 Mostanra már három orvos látott el mindenféle földi jókkal. Elöljáróban: mind látta, mit írt föl az előtte levő, szóval ezek jók így együtt.


 


Van köztük köptető és köhögéscsillapító. Van amelyik a gyomorsav mennyiségét csökenti - és olyan is amiben a segédanyag (!!!) sósav…
Ez utóbbi különben finom, főleg portóival beszedve. A mellékelt papír szerint ugyan teljességgel tiltott a szer használata közben az alkohol fogyasztása, de mivel maga a készítmény is tartalmaz némi alkoholt, mi bajom lehet? Ráadásul fejsérülés után sem ajánlott, meg akkor sem, amennyiben "tudomása van arról, hogy az Ön szervezete nagyon gyorsan alakítja át a kodeint morfinná"
…na, erre segít rá a portói :D



A legújabb, a kis, félig elrejtett doboz sztreoidot tartalmaz. Azonnal javított az állapotomon. Lehet hogy mennem kéne kondizni? Kezdj félni, Rubint Réka! (Szerinted miért asztmás a világ élvonalába tartozó úszók jelentős része? Csak mondom, az asztmára is szteroid jár. Vagy lehet, hogy mindegyik orvosi rendelvényre kezdett  úszni? Akkor bocsika). Egyébként, stílusosan, Pfizer készítmény.





De van itt némi népi gyógymód is, házi készítésű lándzsás utifűszirup formájában. Nagyon finom, viszont kell hozzá egy kis türelem, míg hajlandó kifolyni az üvegből.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése